Kijken: Het volledige optreden van André van Duin en Danny Vera in Matthijs Gaat Door

Kijken: Het volledige optreden van André van Duin en Danny Vera in Matthijs Gaat Door

Kijken: Het volledige optreden van <em>André van Duin</em> en <em>Danny Vera</em> in <em>Matthijs Gaat Door</em> Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door. Bekijk het complete optreden hierboven. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 21 februari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 21 februari terugkijken. De tekst gaat verder onder de video's Voor AltijdDe presentator en komiek droeg Danny Vera's lied 'Voor Altijd' op aan zijn overleden partner Martin Elferink. Hij overleed begin vorig jaar na een kort ziekbed aan botkanker. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijken: Het volledige optreden van André van Duin en Danny Vera in Matthijs Gaat Door

Het optreden van André van Duin en Danny Vera wist maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders te ontroeren gisteravond bij Matthijs Gaat Door. Bekijk het complete optreden hierboven.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 21 februari. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 21 februari terugkijken.

De tekst gaat verder onder de video's

Voor Altijd
De presentator en komiek droeg Danny Vera's lied 'Voor Altijd' op aan zijn overleden partner Martin Elferink. Hij overleed begin vorig jaar na een kort ziekbed aan botkanker.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Het volledige optreden van André van Duin en Danny Vera in Matthijs Gaat Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier