Op1 gemist? Ruud de Wild over Ingelijst-interview met Thierry Baudet

Op1 gemist? Ruud de Wild over Ingelijst-interview met Thierry Baudet

Ruud de Wild sprak zondagavond met Sven Kockelmann en Talitha Muusse over zijn nieuwe interviewprogramma Ingelijst, dat maandagavond begint. Daarin ging de kunstenaar en dj onder andere in gesprek met Thierry Baudet, die aangeeft het leven in de politiek soms best pittig te vinden. "De zinloosheid van het werk in de Tweede Kamer vind ik zwaar."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Ruud de Wild over Ingelijst-interview met Thierry Baudet Ruud de Wild sprak zondagavond met Sven Kockelmann en Talitha Muusse over zijn nieuwe interviewprogramma Ingelijst, dat maandagavond begint. Daarin ging de kunstenaar en dj onder andere in gesprek met Thierry Baudet, die aangeeft het leven in de politiek soms best pittig te vinden. "De zinloosheid van het werk in de Tweede Kamer vind ik zwaar." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Ruud de Wild over Ingelijst-interview met Thierry Baudet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ruud de Wild over Ingelijst-interview met Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier