Humberto gemist? Erik Scherder over effect van de zon

Humberto gemist? Erik Scherder over effect van de zon

Het was het weekend prachtig weer, met erg hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Ook was er zon, heel veel zon. Waarom worden we daar zo blij van? "We hebben licht nodig, daglicht", vertelt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Erik Scherder over effect van de zon Het was het weekend prachtig weer, met erg hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Ook was er zon, heel veel zon. Waarom worden we daar zo blij van? "We hebben licht nodig, daglicht", vertelt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Erik Scherder over effect van de zon


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Erik Scherder over effect van de zon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier