Kjeld Nuis bij Humberto: "Joy is soms echt een bitch" (video)

Kjeld Nuis bij Humberto: "Joy is soms echt een bitch" (video)

Kjeld Nuis en Joy Beune hadden de afgelopen tijd, tijdens het WK Schaatsen, het geluk dat ze, omdat ze een koppel vormen, samen in een bubbel konden zitten. Zorgde dat voor jaloezie bij andere schaatsers, vraagt Humberto Tan zich af. "Dat kreeg ik soms weleens naar mijn hoofd ja", aldus Beune.

'Echt een bitch'
De twee gaven zondagavond ook aan een andere manier van voorbereiding te hebben. "Ik ben denk ik wat neurotischer en heb echt een plan waar ik me aan wil houden. Dan moet je me die dag ook echt even met rust laten", aldus de schaatsster. Gezellig is het dan niet, beaamt Nuis: "Dat is echt niet leuk. Dan is ze wel echt een bitch. Je moet dan niks verkeerd zeggen want dan maakt ze je af."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.

Kjeld Nuis bij <em>Humberto</em>: &quot;Joy is soms echt een bitch&quot; (video) Kjeld Nuis en Joy Beune hadden de afgelopen tijd, tijdens het WK Schaatsen, het geluk dat ze, omdat ze een koppel vormen, samen in een bubbel konden zitten. Zorgde dat voor jaloezie bij andere schaatsers, vraagt Humberto Tan zich af. "Dat kreeg ik soms weleens naar mijn hoofd ja", aldus Beune. 'Echt een bitch'De twee gaven zondagavond ook aan een andere manier van voorbereiding te hebben. "Ik ben denk ik wat neurotischer en heb echt een plan waar ik me aan wil houden. Dan moet je me die dag ook echt even met rust laten", aldus de schaatsster. Gezellig is het dan niet, beaamt Nuis: "Dat is echt niet leuk. Dan is ze wel echt een bitch. Je moet dan niks verkeerd zeggen want dan maakt ze je af." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kjeld Nuis bij Humberto: "Joy is soms echt een bitch" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kjeld Nuis bij Humberto: "Joy is soms echt een bitch" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier