Married At First Sight: Mick en Daisy botsen tijdens terugblik huwelijksreis

Married At First Sight: Mick en Daisy botsen tijdens terugblik huwelijksreis

Dat Mick en Daisy niet echt een match made in heaven waren, bleek al snel toen de twee op huwelijksreis gingen. Nu ze daar op terugblikken zie je dat de verwijten over en weer vliegen en dat de twee nog altijd niet echt op één lijn zitten: "Je zag dat zij niet op haar gemak was en gewetst was over mijn inzet", vertelt Mick.

'Jij was niet op je gemak, ik wel"
Daar wil Daisy maar wat graag op reageren: "Ik was wel op mijn gemak maar jij was niet op je gemak." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

<em>Married At First Sight</em>: Mick en Daisy botsen tijdens terugblik huwelijksreis Dat Mick en Daisy niet echt een match made in heaven waren, bleek al snel toen de twee op huwelijksreis gingen. Nu ze daar op terugblikken zie je dat de verwijten over en weer vliegen en dat de twee nog altijd niet echt op één lijn zitten: "Je zag dat zij niet op haar gemak was en gewetst was over mijn inzet", vertelt Mick. 'Jij was niet op je gemak, ik wel"Daar wil Daisy maar wat graag op reageren: "Ik was wel op mijn gemak maar jij was niet op je gemak." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Rein schrikt van panterpyjama Danny Bekijk deze video » Married at First Sight: "Nieuwe romances tijdens koppelweekend" Bekijk deze video »

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Mick en Daisy botsen tijdens terugblik huwelijksreis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier