Video: heeft Gerard Joling de petitie van Gordon al getekend?

Video: heeft Gerard Joling de petitie van Gordon al getekend?

Gerard Joling was onlangs te gast in De Ochtendshow met Frank Dane en sprak daar onder andere over zijn eeuwigdurende vete met Gordon, die onlangs weer oplaaide. Ook sprak hij over diens petitie, tegen het stoppen van anonieme haatberichten op internet en social media. Heeft hij al getekend? "Dat heb ik nog niet gedaan maar ik vind het wel goed dat hij dat doet." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder.

Video: heeft <em>Gerard Joling</em> de petitie van Gordon al getekend? Gerard Joling was onlangs te gast in De Ochtendshow met Frank Dane en sprak daar onder andere over zijn eeuwigdurende vete met Gordon, die onlangs weer oplaaide. Ook sprak hij over diens petitie, tegen het stoppen van anonieme haatberichten op internet en social media. Heeft hij al getekend? "Dat heb ik nog niet gedaan maar ik vind het wel goed dat hij dat doet." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Zien: Gordon in tranen door beschuldigingen Gerard Joling: "Ik ben niet aan de drugs" Bekijk deze video » Shownieuws over Gordon & Gerard-rel: "Gordon moet ook kunnen incasseren" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: heeft Gerard Joling de petitie van Gordon al getekend?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: heeft Gerard Joling de petitie van Gordon al getekend? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier