Heel Holland Bakt: bekijk hilarische bloopers van seizoen 8

Heel Holland Bakt: bekijk hilarische bloopers van seizoen 8

Vorige week kon je genieten van de grote finale van Heel Holland Bakt. En nu deelt Omroep MAX een video met geweldige bloopers uit het achtste seizoen.

Lees verder onder de video.

<em>Heel Holland Bakt</em>: bekijk hilarische bloopers van seizoen 8 Vorige week kon je genieten van de grote finale van Heel Holland Bakt. En nu deelt Omroep MAX een video met geweldige bloopers uit het achtste seizoen. Lees verder onder de video. Versprekingen en lachbuien van Janny en RobèrtIn het afgelopen seizoen was te zien dat Elizabeth de finale won met haar geweldige bakcreaties. Maar uit de blooper-video blijkt dat het met deze dame niet allemaal perfect verliep tijdens de opnames. Ook Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin komen met hun versprekingen en lachbuien voor in de heerlijke beelden met blunders uit het bakprogramma. Bekijk de video met bloopers van Heel Holland Bakt hierboven. Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Finale Heel Holland Bakt: Robèrt maakt er feestje van Bekijk deze video » Video: Janny van der Heijden schittert in nieuw programma De Smaak van Nederland Bekijk deze video »

Versprekingen en lachbuien van Janny en Robèrt
In het afgelopen seizoen was te zien dat Elizabeth de finale won met haar geweldige bakcreaties. Maar uit de blooper-video blijkt dat het met deze dame niet allemaal perfect verliep tijdens de opnames. Ook Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin komen met hun versprekingen en lachbuien voor in de heerlijke beelden met blunders uit het bakprogramma.

Bekijk de video met bloopers van Heel Holland Bakt hierboven.

Heel Holland Bakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt: bekijk hilarische bloopers van seizoen 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier