MAFS-Rein snauwt naar Danny: "Houd je bek dicht"

MAFS-Rein snauwt naar Danny: "Houd je bek dicht"

Op het moment dat Rein en Danny met de andere deelnemers van het trouwprogramma in de hottub zitten lijkt er nogal wat irritatie tussen de twee te zijn: "Houd je even een keer die bek van je dicht", snauwt Rein zijn echtgenoot toe. De ogen van de sympathieke Haarlemmer, normaal toch wel de rust zelve, lijken vuur te spugen. Wat is hier aan de hand? Bekijk de promo van Married At First Sight van vanavond hieronder.

MAFS-Rein snauwt naar <em>Danny</em>: &quot;Houd je bek dicht&quot; Op het moment dat Rein en Danny met de andere deelnemers van het trouwprogramma in de hottub zitten lijkt er nogal wat irritatie tussen de twee te zijn: "Houd je even een keer die bek van je dicht", snauwt Rein zijn echtgenoot toe. De ogen van de sympathieke Haarlemmer, normaal toch wel de rust zelve, lijken vuur te spugen. Wat is hier aan de hand? Bekijk de promo van Married At First Sight van vanavond hieronder. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Married At First Sight: Mick en Daisy botsen tijdens terugblik huwelijksreis Bekijk deze video » MAFS-Daisy over waar het mis ging met Mick: "Er was gewoon geen interesse" Bekijk deze video » Married At First Sight: Mick trekt boetekleed aan Bekijk deze video » MAFS-Rein vraagt Lizzy: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan" Bekijk deze video » Bekijk ook Married At First Sight: Rein schrikt van panterpyjama Danny Bekijk deze video »
TV :
MAFS-Rein snauwt naar Danny: "Houd je bek dicht"

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAFS-Rein snauwt naar Danny: "Houd je bek dicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier