Video: buren vertellen over schokkende vondst baby in container Amsterdam

Video: buren vertellen over schokkende vondst baby in container Amsterdam

In Amsterdam is zondagavond een schokkende ontdekking gedaan. Een vrouw gooide haar vuil weg en hoorde gehuil uit de vuilcontainer komen, er bleek een baby in te liggen. Buren vertellen nu aan de Telegraaf over deze dramatische vondst. Inmiddels ligt de baby in het ziekenhuis en wordt onderzocht wie hiervoor verantwoordelijk is.

Bekijk de video van De Telegraaf met reacties van buren op de baby in de container hieronder.

Video: buren vertellen over schokkende vondst <em>baby in container</em> Amsterdam In Amsterdam is zondagavond een schokkende ontdekking gedaan. Een vrouw gooide haar vuil weg en hoorde gehuil uit de vuilcontainer komen, er bleek een baby in te liggen. Buren vertellen nu aan de Telegraaf over deze dramatische vondst. Inmiddels ligt de baby in het ziekenhuis en wordt onderzocht wie hiervoor verantwoordelijk is. Bekijk de video van De Telegraaf met reacties van buren op de baby in de container hieronder. RTL Boulevard: Bevallen in coronajaar, BN'er-ouders blikken terug Bekijk deze video » Video: John van den Heuvel over baby in vuilcontainer Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: buren vertellen over schokkende vondst baby in container Amsterdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: buren vertellen over schokkende vondst baby in container Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier