John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland)

John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland)

John van den Heuvel praat bij Goedemorgen Nederland alvast over het onderwerp dat hij vanavond in Crime Desk uitgebreid bespreekt: de liquidatie van Stanley Hillis. Er zijn nog steeds veel vragen rond de moord op deze beruchte crimineel, nu tien jaar geleden. Hillis werd op 21 februari in 2011 neergeschoten voor de ogen van de politie in Amsterdam-Oost, de dader is nooit gepakt.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland in de video hieronder.

Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (<em>Goedemorgen Nederland</em>) John van den Heuvel praat bij Goedemorgen Nederland alvast over het onderwerp dat hij vanavond in Crime Desk uitgebreid bespreekt: de liquidatie van Stanley Hillis. Er zijn nog steeds veel vragen rond de moord op deze beruchte crimineel, nu tien jaar geleden. Hillis werd op 21 februari in 2011 neergeschoten voor de ogen van de politie in Amsterdam-Oost, de dader is nooit gepakt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland in de video hieronder. Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv. Crime Desk: Keith Bakker valt van voetstuk na verkrachting van jonge meisjes Bekijk deze video » Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt liquidatie Stanley Hillis Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier