Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel

Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. En deze keer wordt het een spannende strijd om de knikkers met drie Olympisch kampioenen.

Lees verder onder de video.

Donderdag in <em>Marble Mania</em>: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Marble Mania. En deze keer wordt het een spannende strijd om de knikkers met drie Olympisch kampioenen. Lees verder onder de video. Felle strijd tussen sporthelden op knikkerbanenKjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel zijn deze keer de gast in de spectaculaire knikkershow en zij weten natuurlijk als geen ander wat winnen is. En het lijkt niet veel uit te maken of deze strijd op de ijsbaan, op de weg of in het zwembad plaatsvindt, de knikkerbanen lijken evenveel fanatisme los te maken bij deze sporthelden… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Marble Mania hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marble Mania: Radio 538-collega's over jungle-baan: ''Het is net alsof ik tussen je tenen kijk Frank!'' Bekijk deze video » Marble Mania: Radio 538 DJ Frank buiten zinnen door overwinning: ''Ja!! Wederom!'' Bekijk deze video »

Felle strijd tussen sporthelden op knikkerbanen
Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel zijn deze keer de gast in de spectaculaire knikkershow en zij weten natuurlijk als geen ander wat winnen is. En het lijkt niet veel uit te maken of deze strijd op de ijsbaan, op de weg of in het zwembad plaatsvindt, de knikkerbanen lijken evenveel fanatisme los te maken bij deze sporthelden…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Marble Mania hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier