Ryanne van Dorst in Kiespijn: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’

Ryanne van Dorst in Kiespijn: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’

Ryanne van Dorst laat in de nieuwe politieke quiz Kiespijn duidelijk merken wat ze van het huidige coronabeleid vindt. Het gaat de zangeres en presentatrice niet snel genoeg met coronavaccins. “Ik had allang een vaccin in mijn reet willen hebben.”

Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder.

De quiz Kiespijn is sinds zondag 21 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.

Ryanne van Dorst in <em>Kiespijn</em>: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’ Ryanne van Dorst laat in de nieuwe politieke quiz Kiespijn duidelijk merken wat ze van het huidige coronabeleid vindt. Het gaat de zangeres en presentatrice niet snel genoeg met coronavaccins. “Ik had allang een vaccin in mijn reet willen hebben.” Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder. De quiz Kiespijn is sinds zondag 21 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv. Hilarische video: Ryanne van Dorst schreef een duister lied over de coronacrisis Bekijk deze video » Nachtdieren: Ryanne van Dorst over drugsgebruik tijdens haar jeugd Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ryanne van Dorst in Kiespijn: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier