Charlotte Nijs in De Vooravond: "Rutte moet nu echt met goed verhaal komen"

Charlotte Nijs in De Vooravond: "Rutte moet nu echt met goed verhaal komen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

Charlotte Nijs in <em>De Vooravond</em>: &quot;Rutte moet nu echt met goed verhaal komen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever Charlotte Nijs vertelt over wat we kunnen verwachten van de persconferentie van morgen. Ze vindt dat Mark Rutte nu echt met een goed verhaal moet komen, omdat de frustratie inmiddels hoog oploopt. De cijfers gaan niet omlaag, de derde golf komt eraan en mensen moeten mentaal betrokken blijven. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Fidan Ekiz over WhatsApp-groepen Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Men mist de kapper: "Zelfde kapsel als jaren '60!" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Nilüfer Gündogan: "Europa moet op agenda als hoofdzaak" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? De Jodenkoek heet nu Odenkoek Bekijk deze video » Dimitri Verhulst leest in De Vooravond een stuk van zijn nieuwe boek Bekijk deze video » Rachel Hazes in De Vooravond: "André is geliefd bij Turks volk" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen' Bekijk deze video » Xander de Buisonjé zingt 'Zij gelooft in mij' in De Vooravond Bekijk deze video » De hond van De Vooravond: "André Hazes, dat zijn wij" Bekijk deze video »
Talkshow :
Charlotte Nijs in De Vooravond: "Rutte moet nu echt met goed verhaal komen"

Politiek verslaggever Charlotte Nijs vertelt over wat we kunnen verwachten van de persconferentie van morgen. Ze vindt dat Mark Rutte nu echt met een goed verhaal moet komen, omdat de frustratie inmiddels hoog oploopt. De cijfers gaan niet omlaag, de derde golf komt eraan en mensen moeten mentaal betrokken blijven.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Charlotte Nijs in De Vooravond: "Rutte moet nu echt met goed verhaal komen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier