De Vooravond gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen'

De Vooravond gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. De Turkse Hazes, Ersoy Demir, zingt 'Kleine Jongen' op een heel bijzondere wijze. Hij zingt het nummer voor de helft in het Nederlands en voor de helft in het Turks. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen'

De Turkse Hazes, Ersoy Demir, zingt 'Kleine Jongen' op een heel bijzondere wijze. Hij zingt het nummer voor de helft in het Nederlands en voor de helft in het Turks.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Ersoy Demir zingt Turkse versie 'Kleine Jongen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier