Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Familie Gillis: Massa Is Kassa: sjouwende Nicol krijgt sneren van schoonzoon Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter is eindelijk een keer tevreden Bekijk deze video » In de laatste aflevering van 'Familie Gillis: massa is kassa' loopt het voor multimiljonair Peter Gillis allemaal niet zoals hij had gehoopt bij de opening van zijn nieuwe vakantiepark. StickersMultimiljonair Peter Gillis loopt nog steeds rond met een zak vol keurmerkstickers. Hij heeft vijfduizend vakantieverblijven op zijn naam staan, maar nog niet één sticker kunnen plakken. Gaat het vandaag wel lukken? ReceptieOok wordt er een receptie georganiseerd op het nieuwe park, maar het loopt allemaal niet zoals Peter het in zijn hoofd heeft. Zit het dan nooit eens mee? Over het programmaDit realityprogramma gaat over selfmade miljonair Peter Gilles, eigenaar van vakantieparken in Nederland en België. De hele familie is betrokken bij het bedrijf. Het reilen en zeilen wordt vastgelegd door de camera's van SBS6. Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter niet blij met gezonde gerechten Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: gaat Peter Nicol ten huwelijk vragen? Bekijk deze video »
Uitzending :
Familie Gillis: massa is kassa
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van 'Familie Gillis: massa is kassa' loopt het voor multimiljonair Peter Gillis allemaal niet zoals hij had gehoopt bij de opening van zijn nieuwe vakantiepark.

Stickers
Multimiljonair Peter Gillis loopt nog steeds rond met een zak vol keurmerkstickers. Hij heeft vijfduizend vakantieverblijven op zijn naam staan, maar nog niet één sticker kunnen plakken. Gaat het vandaag wel lukken?

Receptie
Ook wordt er een receptie georganiseerd op het nieuwe park, maar het loopt allemaal niet zoals Peter het in zijn hoofd heeft. Zit het dan nooit eens mee?

Over het programma
Dit realityprogramma gaat over selfmade miljonair Peter Gilles, eigenaar van vakantieparken in Nederland en België. De hele familie is betrokken bij het bedrijf. Het reilen en zeilen wordt vastgelegd door de camera's van SBS6.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier