Op1: Richard Krajicek over het 48e World Tennis Tournament

Op1: Richard Krajicek over het 48e World Tennis Tournament

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Richard Krajicek over het 48e <em>World Tennis Tournament</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. Volgende week begint het 48e World Tennis Tournament en Richard Krajicek is toernooidirecteur. Hij vertelt onder andere dat veel spelers willen spelen, ondanks dat er geen budget is. Dat is natuurlijk mooi nieuws voor alle fans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Richard Krajicek over het 48e World Tennis Tournament

Volgende week begint het 48e World Tennis Tournament en Richard Krajicek is toernooidirecteur. Hij vertelt onder andere dat veel spelers willen spelen, ondanks dat er geen budget is. Dat is natuurlijk mooi nieuws voor alle fans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Richard Krajicek over het 48e World Tennis Tournament of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier