Het geheim van de meester over de Toren van Babel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het geheim van de meester over de Toren van Babel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het geheim van de meester over de Toren van Babel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week zet het team van 'Het geheim van de Meester' zich schrap voor de reconstructie van een bijna onmogelijk werk: De Toren van Babel, van Bruegel. DetailsLisa loopt vast in onmetelijk veel kleine details en de honderden afgebeelde poppetjes en Thijs verdiept zich in het Bijbelverhaal over de Toren van Babel. InspiratieMichel reist ondertussen af naar Antwerpen, de kosmopolitische stad waar de 16e-eeuwse Breugel zijn inspiratie opdeed. ProblemenBruegel blijkt een meester te zijn geweest in het observeren van de stad zelf, maar ook van haar politieke en religieuze problemen. Lukt het Lisa ondertussen om dit enorme werk überhaupt af te krijgen? Over het programmaIn Het geheim van de Meester reconstrueert een vierkoppig team van experts de werken van Nederlands grootste kunstenaars. Hierbij zetten zij alles op alles om precies te doen wat de meester deed om zo dicht mogelijk bij zijn of haar techniek, stijl, belevingswereld en de tijdsgeest te komen. Het Geheim van de Meester in 2021 terug op tv, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: dit is het nieuwe team van Het Geheim van de Meester (AVROTROS) Bekijk deze video »
Uitzending :
Het geheim van de meester over de Toren van Babel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zet het team van 'Het geheim van de Meester' zich schrap voor de reconstructie van een bijna onmogelijk werk: De Toren van Babel, van Bruegel.

Details
Lisa loopt vast in onmetelijk veel kleine details en de honderden afgebeelde poppetjes en Thijs verdiept zich in het Bijbelverhaal over de Toren van Babel.

Inspiratie
Michel reist ondertussen af naar Antwerpen, de kosmopolitische stad waar de 16e-eeuwse Breugel zijn inspiratie opdeed.

Problemen
Bruegel blijkt een meester te zijn geweest in het observeren van de stad zelf, maar ook van haar politieke en religieuze problemen. Lukt het Lisa ondertussen om dit enorme werk überhaupt af te krijgen?

Over het programma
In Het geheim van de Meester reconstrueert een vierkoppig team van experts de werken van Nederlands grootste kunstenaars. Hierbij zetten zij alles op alles om precies te doen wat de meester deed om zo dicht mogelijk bij zijn of haar techniek, stijl, belevingswereld en de tijdsgeest te komen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Geheim van de Meester

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het geheim van de meester over de Toren van Babel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier