Follow-upaflevering Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Follow-upaflevering Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Follow-upaflevering Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: familie Henebiens laat in Ik Vertrek zien hoe het nu met ze gaat Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit Bekijk deze video » Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar Bekijk deze video » In deze follow-up-aflevering gaat Ik Vertrek opnieuw langs bij mensen die de uitdaging aangingen om een nieuw leven te starten in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? DroomIn 2018 vertrokken Dennis Henebiens en Vanessa van Hemert met hun twee kinderen naar het Oostenrijkse skidorp Mallnitz. Een droom van Dennis.Anderhalf jaar later is het gezin volledig geïntegreerd. En nu is het eindelijk de beurt aan Vanessa om haar droom te verwezenlijken. WachtenIn 2019 vertrokken David en Gine Shearlaw richting Spanje. In twee maanden tijd moest het omgetoverd worden tot bed & breakfast. De juiste vergunningen lieten op zich wachten en het huis bleek niet bestand te zijn tegen noodweer. Ik Vertrek bleef de avonturen van het stel volgen en komt nu met een vervolg. Ik Vertrek: Maarten worstelt met de kettingzaag en zaagt bomen met de hand Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Maarten en Dominique moeten slecht nieuws brengen bij de buren Bekijk deze video » Maarten en Dominique in Ik Vertrek: "Ze hebben echt alles laten staan!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze follow-up-aflevering gaat Ik Vertrek opnieuw langs bij mensen die de uitdaging aangingen om een nieuw leven te starten in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze?

Droom
In 2018 vertrokken Dennis Henebiens en Vanessa van Hemert met hun twee kinderen naar het Oostenrijkse skidorp Mallnitz. Een droom van Dennis.
Anderhalf jaar later is het gezin volledig geïntegreerd. En nu is het eindelijk de beurt aan Vanessa om haar droom te verwezenlijken.

Wachten
In 2019 vertrokken David en Gine Shearlaw richting Spanje. In twee maanden tijd moest het omgetoverd worden tot bed & breakfast. De juiste vergunningen lieten op zich wachten en het huis bleek niet bestand te zijn tegen noodweer. Ik Vertrek bleef de avonturen van het stel volgen en komt nu met een vervolg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Follow-upaflevering Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier