Jinek gemist? Deze jongens willen K3 versterken na vertrek Klaasje Meijer

Jinek gemist? Deze jongens willen K3 versterken na vertrek Klaasje Meijer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

Nu Klaasje Meijer vertrekt uit K3, moet de meidengroep weer versterkt worden. Alhoewel, meidengroep? Voor de eerste keer mogen ook jongens zich aanmelden voor een plekje in het trio, en dat hebben er ook een aantal gedaan. Enkele van hen vertellen bij Jinek waarom het hun droom is om zich bij K3 te voegen.

<em>Jinek</em> gemist? Deze jongens willen K3 versterken na vertrek <em>Klaasje Meijer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. Nu Klaasje Meijer vertrekt uit K3, moet de meidengroep weer versterkt worden. Alhoewel, meidengroep? Voor de eerste keer mogen ook jongens zich aanmelden voor een plekje in het trio, en dat hebben er ook een aantal gedaan. Enkele van hen vertellen bij Jinek waarom het hun droom is om zich bij K3 te voegen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Deze jongens willen K3 versterken na vertrek Klaasje Meijer

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Deze jongens willen K3 versterken na vertrek Klaasje Meijer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier