Thierry Baudet in Gouda: "Neurenberg-tribunaal is illegitiem" (video)

Thierry Baudet in Gouda: "Neurenberg-tribunaal is illegitiem" (video)

Er is ophef ontstaan rondom een opmerking die Thierry Baudet maandag maakte tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Gouda. Over het Neurenberg-tribunaal, dat uitspraak deed tegen de nazi-leiders na afloop van WOII, zei hij: "Ik beschouw dat als illegitiem. Je moet niet met terugwerkende kracht mensen berechten." Bekijk de video van het AD hieronder.

Thierry Baudet in Gouda: &quot;<em>Neurenberg-tribunaal</em> is illegitiem&quot; (video) Er is ophef ontstaan rondom een opmerking die Thierry Baudet maandag maakte tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Gouda. Over het Neurenberg-tribunaal, dat uitspraak deed tegen de nazi-leiders na afloop van WOII, zei hij: "Ik beschouw dat als illegitiem. Je moet niet met terugwerkende kracht mensen berechten." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet in Dichtbij het Nieuws: "Ik wil premier worden of niets!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet in Gouda: "Neurenberg-tribunaal is illegitiem" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet in Gouda: "Neurenberg-tribunaal is illegitiem" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier