Zien: Ruud Gillit wil beste FIFA-team van Europa, "maar ik kan er zelf geen hout van"

Zien: Ruud Gillit wil beste FIFA-team van Europa, "maar ik kan er zelf geen hout van"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 22 februari terugkijken bij Gids.tv.

Voormalig topvoetballer Ruud Gullit heeft zich nu toegelegd op de wereld van de E-sport. In The Next E-Talent gaat hij op zoek naar versterkingen voor zijn FIFA-team, waarmee hij de beste van Europa wil worden. Gullit zal weliswaar gaan fungeren als coach, "maar ik kan er zelf geen hout van". Gelukkig is ook Koen Weijland van de partij voor de nodige tips en tricks.

Zien: <em>Ruud Gillit</em> wil beste FIFA-team van Europa, &quot;maar ik kan er zelf geen hout van&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 22 februari terugkijken bij Gids.tv. Voormalig topvoetballer Ruud Gullit heeft zich nu toegelegd op de wereld van de E-sport. In The Next E-Talent gaat hij op zoek naar versterkingen voor zijn FIFA-team, waarmee hij de beste van Europa wil worden. Gullit zal weliswaar gaan fungeren als coach, "maar ik kan er zelf geen hout van". Gelukkig is ook Koen Weijland van de partij voor de nodige tips en tricks. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De talentenjacht The Next E Talent: Team Gullit is vanaf maandag 1 maart te zien op Videoland.
Talkshow :
Zien: Ruud Gillit wil beste FIFA-team van Europa, "maar ik kan er zelf geen hout van"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. De talentenjacht The Next E Talent: Team Gullit is vanaf maandag 1 maart te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruud Gillit wil beste FIFA-team van Europa, "maar ik kan er zelf geen hout van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier