MAFS-Rein vraagt Lizzy: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan"

MAFS-Rein vraagt Lizzy: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan"

Een hottub en wat alcohol leidt al snel tot wat lossere conversaties, zo was maandagavond te zien toen Rein met Lizzy, Lars en Danny het hete water ingleed. Aan Lizzy vraagt de Haarlemmer: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan?" Haar reactie zie je hieronder, in het fragment van Married At First Sight.

Married At First Sight is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

MAFS-Rein vraagt <em>Lizzy</em>: &quot;Heb jij het ooit met een vrouw gedaan&quot; Een hottub en wat alcohol leidt al snel tot wat lossere conversaties, zo was maandagavond te zien toen Rein met Lizzy, Lars en Danny het hete water ingleed. Aan Lizzy vraagt de Haarlemmer: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan?" Haar reactie zie je hieronder, in het fragment van Married At First Sight. Married At First Sight is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MAFS-Rein vraagt Lizzy: "Heb jij het ooit met een vrouw gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier