Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet

Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet

Is het mooie weer van deze week eigenlijk van invloed op het coronavirus? "Dat is op zich wel goed nieuws omdat we weten dat het virus met name in koudere periodes, als de mensen binnen bij elkaar zijn, makkelijker rondgaat. We kunnen verwachten dat het, als we de zomer ingaan, iets beter zal zijn", aldus viroloog Ab Osterhaus. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Ab Osterhaus</em> over wat mooie weer met het coronavirus doet Is het mooie weer van deze week eigenlijk van invloed op het coronavirus? "Dat is op zich wel goed nieuws omdat we weten dat het virus met name in koudere periodes, als de mensen binnen bij elkaar zijn, makkelijker rondgaat. We kunnen verwachten dat het, als we de zomer ingaan, iets beter zal zijn", aldus viroloog Ab Osterhaus. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Willem Engel in discussie met Ab Osterhaus: "U mag niet liegen!" Bekijk deze video »
TV :
Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ab Osterhaus over wat mooie weer met het coronavirus doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier