Video: in Big Brother is de kapper gewoon open

Video: in Big Brother is de kapper gewoon open

Waar veel Nederlanders reikhalzend uitklijken naar het moment waarop de kappers weer opengaan is hebben ze dat probleem in Big Brother totaal niet: ze knippen elkaar namelijk gewoon. Maar of dat zo'n goed idee is, is nog maar de vraag. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Video: in <em>Big Brother</em> is de kapper gewoon open Waar veel Nederlanders reikhalzend uitklijken naar het moment waarop de kappers weer opengaan is hebben ze dat probleem in Big Brother totaal niet: ze knippen elkaar namelijk gewoon. Maar of dat zo'n goed idee is, is nog maar de vraag. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: in Big Brother is de kapper gewoon open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier