Zien: Geert Wilders noemt kabinet "Eén grote bende"

Zien: Geert Wilders noemt kabinet "Eén grote bende"

Bekijk hier de persconferentie van 23 februari met Rutte en De Jonge over de versoepelingen.

"We zijn aan het bloeden"
In aanloop naar de persconferentie van dinsdagavond, spreekt PVV-leider Geert Wilders zijn mening uit over de avondklok en coronaregels: "Het is de hoogste tijd om fors te gaan versoepelen. Nederland hunkert naar vrijheid. Horeca, kappers en winkeliers trekken het niet meer. Ze hebben zelfs gezegd: 'we zijn aan het bloeden.'" Wilders noemt het kabinet 'Eén grote bende'.

Bekijk hieronder de De Telegraaf-video met Geert Wilders over de coronaregels.

Zien: <em>Geert Wilders</em> noemt kabinet &quot;Eén grote bende&quot; Bekijk hier de persconferentie van 23 februari met Rutte en De Jonge over de versoepelingen. "We zijn aan het bloeden"In aanloop naar de persconferentie van dinsdagavond, spreekt PVV-leider Geert Wilders zijn mening uit over de avondklok en coronaregels: "Het is de hoogste tijd om fors te gaan versoepelen. Nederland hunkert naar vrijheid. Horeca, kappers en winkeliers trekken het niet meer. Ze hebben zelfs gezegd: 'we zijn aan het bloeden.'" Wilders noemt het kabinet 'Eén grote bende'. Bekijk hieronder de De Telegraaf-video met Geert Wilders over de coronaregels. Bekijk ook Jinek gemist? Jaïr spreekt Ferd Grapperhaus aan op loze beloftes over avondklok Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Geert Wilders noemt kabinet "Eén grote bende"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders noemt kabinet "Eén grote bende" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier