Science fictionserie Jupiter’s Legacy 7 mei bij Netflix: bekijk de teaser

Science fictionserie Jupiter’s Legacy 7 mei bij Netflix: bekijk de teaser

Nog even geduld en dan kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie Jupiter’s Legacy. Dit is een Science fictionserie, die gaat over het in de voetsporen treden van 's werelds eerste generatie superhelden. De serie is geregisseerd door Mark Millar, het brein achter 'KICK-ASS' en 'Kingsman'.

Jupiter’s Legacy is vanaf 7 mei te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van Jupiter’s Legacy bekijken.

Science fictionserie <em>Jupiter’s Legacy</em> 7 mei bij Netflix: bekijk de teaser Nog even geduld en dan kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe serie Jupiter’s Legacy. Dit is een Science fictionserie, die gaat over het in de voetsporen treden van 's werelds eerste generatie superhelden. De serie is geregisseerd door Mark Millar, het brein achter 'KICK-ASS' en 'Kingsman'. Jupiter’s Legacy is vanaf 7 mei te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de teaser van Jupiter’s Legacy bekijken. Zien: bekijk de trailer van Country Comfort (Netflix) Bekijk deze video » ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Trailer :
Science fictionserie Jupiter’s Legacy 7 mei bij Netflix: bekijk de teaserActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV