Video: Beachvolleybalster Madelein Meppelink respecteert kledingregels Qatar: "Geen probleem met bikiniverbod"

Video: Beachvolleybalster Madelein Meppelink respecteert kledingregels Qatar: "Geen probleem met bikiniverbod"

De vrouwen in Qatar spelen beachvolleybal in een sportbroek over de knie en lang t-shirt en niet in een bikini. De Duitse volleybalsters Karla en Julia skippen het toernooi in Qatar vanwege het niet mogen spelen in bikini. De Nederlandse volleybalsters hebben meer respect en hebben geen problemen met de regels: "We zijn juist heel blij dat we weer mogen spelen na lange tijd, zegt Madelein Meppelink.

Bekijk de NOS-video over het weigeren van het dragen van lange kleding door de Duitse volleybalsters.

Video: Beachvolleybalster <em>Madelein Meppelink</em> respecteert kledingregels <em>Qatar</em>: &quot;Geen probleem met bikiniverbod&quot; De vrouwen in Qatar spelen beachvolleybal in een sportbroek over de knie en lang t-shirt en niet in een bikini. De Duitse volleybalsters Karla en Julia skippen het toernooi in Qatar vanwege het niet mogen spelen in bikini. De Nederlandse volleybalsters hebben meer respect en hebben geen problemen met de regels: "We zijn juist heel blij dat we weer mogen spelen na lange tijd, zegt Madelein Meppelink. Bekijk de NOS-video over het weigeren van het dragen van lange kleding door de Duitse volleybalsters. Bekijk ook Giovanni Caprara nieuwe bondscoach van de Nederlandse volleybalvrouwen Bekijk deze video » Nederlandse volleybalsters niet naar de Olympische Spelen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Beachvolleybalster Madelein Meppelink respecteert kledingregels Qatar: "Geen probleem met bikiniverbod" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier