Mattie & Marieke discussiëren over uitspraak Bert & Ernie: "Je zegt toch Ernie?"

Mattie & Marieke discussiëren over uitspraak Bert & Ernie: "Je zegt toch Ernie?"

Marieke Elsinga en Mattie Valk hebben het bij Qmusic over de uitspraak van 'Ernie' van Bert & Ernie. Marieke vindt het gek dat mensen ook 'Urnie' zeggen in plaats van 'Ernie.' "Het is een beetje tofdoenerij. Zo van ik ken de Amerikaanse versie", zegt Marieke geirriteerd.

Bekijk hieronder het Mattie & Marieke-fragment over de uitspraak van Bert & Ernie.

<em>Mattie &amp; Marieke</em> discussiëren over uitspraak <em>Bert &amp; Ernie</em>: &quot;Je zegt toch Ernie?&quot; Marieke Elsinga en Mattie Valk hebben het bij Qmusic over de uitspraak van 'Ernie' van Bert & Ernie. Marieke vindt het gek dat mensen ook 'Urnie' zeggen in plaats van 'Ernie.' "Het is een beetje tofdoenerij. Zo van ik ken de Amerikaanse versie", zegt Marieke geirriteerd. Bekijk hieronder het Mattie & Marieke-fragment over de uitspraak van Bert & Ernie. Bekijk ook Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!" Bekijk deze video » Gordon en Gerard Joling als Bert en Ernie: "Ik hoop dat ik Alzheimer krijg" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke discussiëren over uitspraak Bert & Ernie: "Je zegt toch Ernie?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier