Verboden liefde: hoe reageert familie op trouwplannen Stephan en Sam?

Verboden liefde: hoe reageert familie op trouwplannen Stephan en Sam?

In het programma Verboden liefde volgen we koppels die de nodige obstakels voor de kiezen krijgen. Zo zien we onder anderen Stephan en Sam. Stephan was vroeger Jehova's getuige en vader van een gezin, maar nu wil hij met zijn veel jongere mannelijke geliefde Sam trouwen.

Moeilijk
Ze hebben Stephans ex-vrouw Lydia en zijn kinderen uitgenodigd om deze boodschap over te brengen. Dat is een spannend moment voor Stephan, bij wie de zenuwen door de keel gieren. Zijn kinderen hebben het nog steeds moeilijk met hun nieuwe stiefvader: vooral Stephans zoon vindt het lastig dat er maar vier jaar leeftijdsverschil tussen hen zit.

Bekijk het fragment uit Verboden liefde hieronder.

Het nieuwe programma Verboden liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Verboden liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Verboden liefde</em>: hoe reageert familie op trouwplannen Stephan en Sam? In het programma Verboden liefde volgen we koppels die de nodige obstakels voor de kiezen krijgen. Zo zien we onder anderen Stephan en Sam. Stephan was vroeger Jehova's getuige en vader van een gezin, maar nu wil hij met zijn veel jongere mannelijke geliefde Sam trouwen. MoeilijkZe hebben Stephans ex-vrouw Lydia en zijn kinderen uitgenodigd om deze boodschap over te brengen. Dat is een spannend moment voor Stephan, bij wie de zenuwen door de keel gieren. Zijn kinderen hebben het nog steeds moeilijk met hun nieuwe stiefvader: vooral Stephans zoon vindt het lastig dat er maar vier jaar leeftijdsverschil tussen hen zit. Bekijk het fragment uit Verboden liefde hieronder. Het nieuwe programma Verboden liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Verboden liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verboden Liefde nieuw op NPO3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Verboden liefde: Eltje wil dat zoon Mattias terugkeert naar Jezus en niet trouwt met man Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verboden liefde: hoe reageert familie op trouwplannen Stephan en Sam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier