Video: Daniëlle van de Donk blikt vooruit op komende duel tegen Duitsland

Video: Daniëlle van de Donk blikt vooruit op komende duel tegen Duitsland

De Oranje Leeuwinnen hebben vorige week met een overtuigende 6-1 gewonnen van buurland België. Daniëlle van de Donk hoopt het goede spel van afgelopen week door te trekken naar komende woensdag, dan staan de leeuwinnen tegen Duitsland voor wederom een oefeninterland. Van de Donk sprak ook haar ambities uit over de naderende Olympische Zomerspelen: “Iedereen is er klaar voor, we hopen een mooie plak mee naar huis te kunnen nemen.”

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: <em>Daniëlle van de Donk</em> blikt vooruit op komende duel tegen <em>Duitsland</em> De Oranje Leeuwinnen hebben vorige week met een overtuigende 6-1 gewonnen van buurland België. Daniëlle van de Donk hoopt het goede spel van afgelopen week door te trekken naar komende woensdag, dan staan de leeuwinnen tegen Duitsland voor wederom een oefeninterland. Van de Donk sprak ook haar ambities uit over de naderende Olympische Zomerspelen: “Iedereen is er klaar voor, we hopen een mooie plak mee naar huis te kunnen nemen.” Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Verenigde Staten (damesvoetbal vriendschappelijk) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Kosovo (EK Kwalificatie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Daniëlle van de Donk blikt vooruit op komende duel tegen Duitsland


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Daniëlle van de Donk blikt vooruit op komende duel tegen Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier