Video: Alexander Pechtold luidt de noodklok voor CBR en rijinstructeurs

Video: Alexander Pechtold luidt de noodklok voor CBR en rijinstructeurs

Een grote groep rijinstructeurs kwamen dinsdag in actie: ze willen weer aan het werk. Ook algemeen directeur van het CBR Alexander Pechtold was ook aanwezig om zijn steun te betuigen. Pechtold laat weten dat de wachtrijen bij het CBR enorm groot zijn geworden, zo'n 600.000 examens zijn reeds uitgesteld.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Alexander Pechtold</em> luidt de noodklok voor CBR en rijinstructeurs Een grote groep rijinstructeurs kwamen dinsdag in actie: ze willen weer aan het werk. Ook algemeen directeur van het CBR Alexander Pechtold was ook aanwezig om zijn steun te betuigen. Pechtold laat weten dat de wachtrijen bij het CBR enorm groot zijn geworden, zo'n 600.000 examens zijn reeds uitgesteld. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook CBR nog steeds lange wachttijden: "Politiek ingrijpen heeft weinig effect" (video) Bekijk deze video » Zien: boze rijschoolhouders leggen Amsterdam plat Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Alexander Pechtold luidt de noodklok voor CBR en rijinstructeurs


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Alexander Pechtold luidt de noodklok voor CBR en rijinstructeurs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier