Bekijk de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen

Bekijk de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen

Op 19 februari 1946 werd het eerste liedje afgespeeld en de eerste uitzending van Arbeidsvitaminen was geboren. Nu precies 75 jaar later bestaat het AVROTROS-radioprogramma nog steeds. Daarmee scoort het programma een record Arbeidsvitaminen is het langstlopende landelijke muziek-radioprogramma van de wereld. Bekijk hier hoe de jubileumdag eruit zag.

Zie de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen hieronder.

Bekijk de aftermovie van <em>75 jaar Arbeidsvitaminen</em> Op 19 februari 1946 werd het eerste liedje afgespeeld en de eerste uitzending van Arbeidsvitaminen was geboren. Nu precies 75 jaar later bestaat het AVROTROS-radioprogramma nog steeds. Daarmee scoort het programma een record Arbeidsvitaminen is het langstlopende landelijke muziek-radioprogramma van de wereld. Bekijk hier hoe de jubileumdag eruit zag. Zie de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen hieronder. Bekijk ook Zien: zo zag de jubileumdag van 75 jaar Arbeidsvitaminen eruit Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de aftermovie van 75 jaar Arbeidsvitaminen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier