Video: Yolanda Kurver over docu-serie Typisch Den Dolder: "Het is reclame voor m'n bedrijf"

Video: Yolanda Kurver over docu-serie Typisch Den Dolder: "Het is reclame voor m'n bedrijf"

Vanaf maandag 22 februari is er weer een nieuwe reeks afleveringen van de documentaireserie Typisch te zien. Deze keer is het dorp Den Dolder aan de beurt.

"Waarom eigenlijk niet?"
Eén van de inwoners die is gevolgd, is schoonheidsspecialiste Yolanda Kurver. Ze vertelt over de opnames van Typisch bij Tijd voor MAX. Yolanda twijfelde eerst of ze mee wilde doen aan het programma: "Hoe kom je op beeld? Ze komen bij je thuis filmen. Waarom eigenlijk niet? Het is reclame voor mijn bedrijf", vertelt ze in het fragment hieronder.

Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment over de documentaireserie Typisch Den Dolder.

Typisch Den Dolder is elke werkdag rond 19:20 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Typisch Den Dolder terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>Yolanda Kurver</em> over docu-serie <em>Typisch Den Dolder</em>: &quot;Het is reclame voor m'n bedrijf&quot; Vanaf maandag 22 februari is er weer een nieuwe reeks afleveringen van de documentaireserie Typisch te zien. Deze keer is het dorp Den Dolder aan de beurt. "Waarom eigenlijk niet?"Eén van de inwoners die is gevolgd, is schoonheidsspecialiste Yolanda Kurver. Ze vertelt over de opnames van Typisch bij Tijd voor MAX. Yolanda twijfelde eerst of ze mee wilde doen aan het programma: "Hoe kom je op beeld? Ze komen bij je thuis filmen. Waarom eigenlijk niet? Het is reclame voor mijn bedrijf", vertelt ze in het fragment hieronder. Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment over de documentaireserie Typisch Den Dolder. Typisch Den Dolder is elke werkdag rond 19:20 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Typisch Den Dolder terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: de trailer van The Lost Pirate Kingdom (Netflix) Bekijk deze video » Drive To Survive seizoen 3 vanaf 19 maart te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Yolanda Kurver over docu-serie Typisch Den Dolder: "Het is reclame voor m'n bedrijf"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Yolanda Kurver over docu-serie Typisch Den Dolder: "Het is reclame voor m'n bedrijf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier