Tijd voor MAX gemist? Ellie Lust introduceert online platform voor oplichters

Tijd voor MAX gemist? Ellie Lust introduceert online platform voor oplichters

Ellie Lust komt vanaf deze week in actie met Opgelicht?! Hulp online. Sinds de coronatijd doen we bijna alles online, ook steeds meer oplichters gaan online aan de slag om slachtoffers te maken. Voor die mensen komt Ellie lust in actie.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? <em>Ellie Lust</em> introduceert online platform voor oplichters Ellie Lust komt vanaf deze week in actie met Opgelicht?! Hulp online. Sinds de coronatijd doen we bijna alles online, ook steeds meer oplichters gaan online aan de slag om slachtoffers te maken. Voor die mensen komt Ellie lust in actie. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ellie Lust in Beau: "Opsporing Verzocht was mijn favoriete programma als tiener" Bekijk deze video » Ellie Lust: "Marja Nijholt verdient het dat haar moordenaar gevonden wordt" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Ellie Lust introduceert online platform voor oplichters

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Ellie Lust introduceert online platform voor oplichters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier