Video: dit advies geven Fred van Leer en Leco van Zadelhoff aan Chantal Janzen

Video: dit advies geven Fred van Leer en Leco van Zadelhoff aan Chantal Janzen

Deze week zetten collega's Fred van Leer en Leco van Zadelhoff Chantal Janzen buitenspel en gaan ze de strijd met elkaar aan. Het modieuze duo moet snel antwoord geven op allerlei lastige vragen. Benieuwd naar drie dingen die Chantal niet staan volgens Fred en Leco, bekijk de video van &C hieronder.

Bekijk hieronder de promo-video van het &C-nummer Bekend, beroemd, berucht.

Video: dit advies geven <em>Fred van Leer</em> en <em>Leco van Zadelhoff</em> aan <em>Chantal Janzen</em> Deze week zetten collega's Fred van Leer en Leco van Zadelhoff Chantal Janzen buitenspel en gaan ze de strijd met elkaar aan. Het modieuze duo moet snel antwoord geven op allerlei lastige vragen. Benieuwd naar drie dingen die Chantal niet staan volgens Fred en Leco, bekijk de video van &C hieronder. Bekijk hieronder de promo-video van het &C-nummer Bekend, beroemd, berucht. Bekijk ook &C: Chantal Janzen, Fred van Leer & Leco van Zadelhoff over hun beroemdheid Bekijk deze video » Video: Zoontje Chantal Janzen laat dansmoves zien voor als de discotheken weer open mogen Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: dit advies geven Fred van Leer en Leco van Zadelhoff aan Chantal Janzen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit advies geven Fred van Leer en Leco van Zadelhoff aan Chantal Janzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier