Zien: boze Maxime Meiland: "Claire hoort erbij"

Zien: boze Maxime Meiland: "Claire hoort erbij"

Slecht nieuws voor fans van de Meilandjes, Claire is binnenkort minder te zien dan je van de familie gewend bent. De 3-jarige Claire mag namelijk van de inspectiedienst niet langer meer voor de camera verschijnen, dit zou kinderarbeid zijn. Moeder Maxime is het daar niet mee eens.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: boze <em>Maxime Meiland</em>: &quot;Claire hoort erbij&quot; Slecht nieuws voor fans van de Meilandjes, Claire is binnenkort minder te zien dan je van de familie gewend bent. De 3-jarige Claire mag namelijk van de inspectiedienst niet langer meer voor de camera verschijnen, dit zou kinderarbeid zijn. Moeder Maxime is het daar niet mee eens. Tekst gaat verder onder de video. Kleine ClaireWaar we kleine Claire in vorige seizoenen van de Familie Meiland door beeld zagen crossen in haar auto, zal daar dit seizoen geen sprake meer van zijn. De inspectiedienst is duidelijk geweest, Claire mag maar maximaal vijf keer per jaar op tv verschijnen. Moeder Maxime is het daar niet mee eens en vindt het ook nog eens onpraktisch: "Dit is niet werkbaar. Claire hoort er gewoon bij." Tijdens de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen is Claire nog te zien, maar daarna crosst ze alleen nog buiten beeld. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Herman den Blijker luidt de noodklok voor de horeca: "Catastrofes" Bekijk deze video » John van den Heuvel noemt werk van undercoveractie Amsterdam opmerkelijk Bekijk deze video » Video: Fajah Lourens noemt thuisonderwijs: "Moderne gevangenschap" Bekijk deze video » Eric de Munck in RTL Boulevard over streamingdiensten: "Oude meuk reden voor abonnement" Bekijk deze video » Zien: Dennis Weening blikt terug op overwinning in programma Hunted VIPS Bekijk deze video »
TV :
Zien: boze Maxime Meiland: "Claire hoort erbij"

Kleine Claire
Waar we kleine Claire in vorige seizoenen van de Familie Meiland door beeld zagen crossen in haar auto, zal daar dit seizoen geen sprake meer van zijn. De inspectiedienst is duidelijk geweest, Claire mag maar maximaal vijf keer per jaar op tv verschijnen. Moeder Maxime is het daar niet mee eens en vindt het ook nog eens onpraktisch: "Dit is niet werkbaar. Claire hoort er gewoon bij." Tijdens de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen is Claire nog te zien, maar daarna crosst ze alleen nog buiten beeld.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: boze Maxime Meiland: "Claire hoort erbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier