Terugkijken: persconferentie 23 februari door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Terugkijken: persconferentie 23 februari door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Terugkijken: <em>persconferentie 23 februari</em> door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Dinsdag 23 februari laten Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weten waar we aan toe zijn in een nieuwe corona-persconferentie. Hierin worden enkele versoepelingen aangekondigd naar aanleiding van de recente besmettingsaantallen. Van de beruchte avondklok zijn we nog niet af, maar de teugels worden toch al iets losgelaten. ScholenMiddelbare scholen en het mbo mogen vanaf 1 maart hun deuren openen voor de leerlingen. Ze mogen minimaal één dag per week naar school en krijgen de rest van de week thuisstudie. Ook contactberoepen pakken de draad weer op, dus zeg dat coronakapsel maar snel gedag. Sekswerkers moeten daarentegen nog even wachten voordat ze weer aan het werk kunnen. Een andere belangrijke versoepeling is het buiten sporten voor jongeren tot 27 jaar oud. WinkelenDe winkels kunnen hun deuren gedeeltelijk openen met het aanbieden van gereserveerd shoppen. Maximaal twee klanten zijn toegestaan per verdieping en een afspraak dient 4 uur van tevoren gemaakt te worden. Zo ben je toch in staat om die zomergarderobe in huis te halen. Kijk de hele persconferentie van dinsdag 23 februari hierboven terug. Bekijk ook Jinek gemist? Jaïr spreekt Ferd Grapperhaus aan op loze beloftes over avondklok Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie 23 februari van Rutte en De Jonge over versoepelingen Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie 23 februari door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen

Dinsdag 23 februari laten Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weten waar we aan toe zijn in een nieuwe corona-persconferentie. Hierin worden enkele versoepelingen aangekondigd naar aanleiding van de recente besmettingsaantallen. Van de beruchte avondklok zijn we nog niet af, maar de teugels worden toch al iets losgelaten.

Scholen
Middelbare scholen en het mbo mogen vanaf 1 maart hun deuren openen voor de leerlingen. Ze mogen minimaal één dag per week naar school en krijgen de rest van de week thuisstudie. Ook contactberoepen pakken de draad weer op, dus zeg dat coronakapsel maar snel gedag. Sekswerkers moeten daarentegen nog even wachten voordat ze weer aan het werk kunnen. Een andere belangrijke versoepeling is het buiten sporten voor jongeren tot 27 jaar oud.

Winkelen
De winkels kunnen hun deuren gedeeltelijk openen met het aanbieden van gereserveerd shoppen. Maximaal twee klanten zijn toegestaan per verdieping en een afspraak dient 4 uur van tevoren gemaakt te worden. Zo ben je toch in staat om die zomergarderobe in huis te halen.

Kijk de hele persconferentie van dinsdag 23 februari hierboven terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie 23 februari door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier