Video: Tiger Woods in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk

Video: Tiger Woods in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk

UPDATE: Tiger Woods zou beide benen gebroken hebben en geopereerd moeten worden.

Het golficoon Tiger Woods is dinsdagmorgen (23 februari) terechtgekomen in een auto-ongeluk. Hij sloeg met zijn auto over de kop en de brandweer heeft hem moeten bevrijden uit het wrak.

Video: <em>Tiger Woods</em> in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk UPDATE: Tiger Woods zou beide benen gebroken hebben en geopereerd moeten worden. Het golficoon Tiger Woods is dinsdagmorgen (23 februari) terechtgekomen in een auto-ongeluk. Hij sloeg met zijn auto over de kop en de brandweer heeft hem moeten bevrijden uit het wrak. Zwaar beschadigdDe auto van Woods is zwaar beschadigd, maar over zijn verwondingen is nog niet veel bekend. Hij was de enige inzittende van de auto en is opgenomen in het ziekenhuis. Aan de schade te zien en het feit dat de brandweer hem heeft moeten bevrijden, was het een heftig ongeluk. Bekijk ook Tiger Woods weer op topnieveau Bekijk deze video » Tiger Woods & Peyton Manning winnen golfwedstrijd The Match 2: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Tiger Woods in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk

Zwaar beschadigd
De auto van Woods is zwaar beschadigd, maar over zijn verwondingen is nog niet veel bekend. Hij was de enige inzittende van de auto en is opgenomen in het ziekenhuis. Aan de schade te zien en het feit dat de brandweer hem heeft moeten bevrijden, was het een heftig ongeluk.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Tiger Woods in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier