Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels"

Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tom-Jan Meeus</em> in <em>De Vooravond</em>: &quot;Premier was heel overtuigend in zijn twijfels&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We hebben kunnen zien dat er enkele versoepelingen zijn gedaan door het demissionair kabinet tijdens de persconferentie van 23 februari. Toch denkt Tom-Jan Meeus dat de premier eigenlijk niet helemaal achter zijn beslissingen staat: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels." Er worden grote risico's genomen door te versoepelen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen Bekijk deze video » Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden Bekijk deze video » Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels"

We hebben kunnen zien dat er enkele versoepelingen zijn gedaan door het demissionair kabinet tijdens de persconferentie van 23 februari. Toch denkt Tom-Jan Meeus dat de premier eigenlijk niet helemaal achter zijn beslissingen staat: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels." Er worden grote risico's genomen door te versoepelen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier