Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger"

Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Daisy Veenstra</em> rapt in <em>De Vooravond</em> over jongeren in coronatijd: &quot;Huidhonger&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Psycholoog Daisy Veenstra rapt op de Zeepkist over huidhonger, iets waar we allemaal last van hebben. Ze heeft het over jongeren in de coronatijd. Hoe we verlangen naar een biertje met vrienden, een knuffel van je vader of moeder, opa of oma en hoe de muren op ons afkomen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden Bekijk deze video » Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger"

Psycholoog Daisy Veenstra rapt op de Zeepkist over huidhonger, iets waar we allemaal last van hebben. Ze heeft het over jongeren in de coronatijd. Hoe we verlangen naar een biertje met vrienden, een knuffel van je vader of moeder, opa of oma en hoe de muren op ons afkomen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier