De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden

De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Marike Barendse</em> wil dat leraren eerst gevaccineerd worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marike Barendse is docent en maakt zich zorgen over haar collega's die straks weer in de frontlinie staan les te geven: "Veel collega's zijn mantelzorger of hebben een zwakke gezondheid." Daarom is de docent van mening: "Eerst al die leraren vaccineren." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen Bekijk deze video » Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger" Bekijk deze video » Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen" Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden

Marike Barendse is docent en maakt zich zorgen over haar collega's die straks weer in de frontlinie staan les te geven: "Veel collega's zijn mantelzorger of hebben een zwakke gezondheid." Daarom is de docent van mening: "Eerst al die leraren vaccineren."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier