Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen"

Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Directeur <em>Lowlands</em> in <em>De Vooravond</em>: &quot;Mensen hunkeren naar evenementen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de testevenementen die zijn opgezet door FieldLabs ervaren Nederlanders weer hoe het is om met z'n allen op een feestje te staan. Directeur van Lowlands Eric van Eerdenburg: "240.000 mensen zich ingeschreven voor testevenementen. Mensen zijn zo aan het hunkeren naar dat soort evenementen." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Docente Marike Barendse spreekt zorgen uit over leerlingen Bekijk deze video » Daisy Veenstra rapt in De Vooravond over jongeren in coronatijd: "Huidhonger" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Marike Barendse wil dat leraren eerst gevaccineerd worden Bekijk deze video »
Talkshow :
Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen"

Tijdens de testevenementen die zijn opgezet door FieldLabs ervaren Nederlanders weer hoe het is om met z'n allen op een feestje te staan. Directeur van Lowlands Eric van Eerdenburg: "240.000 mensen zich ingeschreven voor testevenementen. Mensen zijn zo aan het hunkeren naar dat soort evenementen."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Directeur Lowlands in De Vooravond: "Mensen hunkeren naar evenementen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier