Opsporing Verzocht: 'Bolle Jos' aanwijzing vermissingszaak Naima Jillal Amsterdam

Opsporing Verzocht: 'Bolle Jos' aanwijzing vermissingszaak Naima Jillal Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 'Bolle Jos' aanwijzing vermissingszaak <em>Naima Jillal</em> Amsterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Er is een update bekend in de vermissingszaak van Naima Jillal. Zij is sinds 20 oktober 2019 nergens meer gezien en de verdwijning zou een criminele afrekening zijn geweest. In het onderzoek is de naam Jos opgedoken en de bijnaam 'Bolle Jos'. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn naar de mogelijke dader. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht gemist? 26-jarige man overleden na steekincident in park Rijswijk Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? 33-jarige vrouw uit Tilburg gewond door explosief tijdens rellen Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 'Bolle Jos' aanwijzing vermissingszaak Naima Jillal Amsterdam

Er is een update bekend in de vermissingszaak van Naima Jillal. Zij is sinds 20 oktober 2019 nergens meer gezien en de verdwijning zou een criminele afrekening zijn geweest. In het onderzoek is de naam Jos opgedoken en de bijnaam 'Bolle Jos'. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn naar de mogelijke dader.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 'Bolle Jos' aanwijzing vermissingszaak Naima Jillal Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier