Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar

Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar

<em>Ik Vertrek</em>: Vanessa heeft <em>Dennis</em> er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een <em>koffiebar</em> Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 februari. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv Tekst gaat verder onder de video. In 2018 vertrekt de familie Henebiens voor het Oostenrijkse skidorp Mallnitz om daar een pension over te nemen. Inmiddels is er een koffiebar bijgekomen en dat is allemaal Vanessa haar schuld. Ze heeft Dennis lief aangekeken en toen was die er ineens: de koffiebar! Ik Vertrek is iedere dinsdag wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar

Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 februari. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv

Tekst gaat verder onder de video.

In 2018 vertrekt de familie Henebiens voor het Oostenrijkse skidorp Mallnitz om daar een pension over te nemen. Inmiddels is er een koffiebar bijgekomen en dat is allemaal Vanessa haar schuld. Ze heeft Dennis lief aangekeken en toen was die er ineens: de koffiebar!

Ik Vertrek is iedere dinsdag wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier