Opsporing Verzocht vraagt je hulp in herkenning van verdachten gewelddadige rellen Rotterdam

Opsporing Verzocht vraagt je hulp in herkenning van verdachten gewelddadige rellen Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> vraagt je hulp in herkenning van verdachten gewelddadige rellen <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Veel verdachten van de gewelddadige rellen in januari zijn al gepakt, maar nog lang niet iedereen. Daarom opnieuw beelden van daders met de vraag of u ze herkent. Verschillende daders worden in Rotterdam al op groot scherm getoond en dat gaat mogelijk ook met deze verdachten gebeuren als zij zich niet op tijd melden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht vraagt je hulp in herkenning van verdachten gewelddadige rellen Rotterdam

Veel verdachten van de gewelddadige rellen in januari zijn al gepakt, maar nog lang niet iedereen. Daarom opnieuw beelden van daders met de vraag of u ze herkent. Verschillende daders worden in Rotterdam al op groot scherm getoond en dat gaat mogelijk ook met deze verdachten gebeuren als zij zich niet op tijd melden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht vraagt je hulp in herkenning van verdachten gewelddadige rellen Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier