Opsporing Verzocht gemist? Daders maken anderhalve ton buit aan postduiven in Made

Opsporing Verzocht gemist? Daders maken anderhalve ton buit aan postduiven in Made

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Daders maken <em>anderhalve ton</em> buit aan postduiven in <em>Made</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 23 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 23 februari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Daders hebben anderhalve ton buitgemaakt in Made. Aan sieraden? Geld? Nee, aan postduiven. Het gaat om bijzondere exemplaren van postduiven, vandaar ook de hoge waarde van de vogels. 24 exemplaren zijn verdwenen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Daders maken anderhalve ton buit aan postduiven in Made

Daders hebben anderhalve ton buitgemaakt in Made. Aan sieraden? Geld? Nee, aan postduiven. Het gaat om bijzondere exemplaren van postduiven, vandaar ook de hoge waarde van de vogels. 24 exemplaren zijn verdwenen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Daders maken anderhalve ton buit aan postduiven in Made of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier