Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een kapper en sekswerker volgens Mark Rutte

Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een kapper en sekswerker volgens Mark Rutte

Demissionair premier Mark Rutte zei tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari dat scholen, kappers en winkels weer gedeeltelijk open mogen. Toch mogen niet alle contactberoepen weer aan de slag. Sekswerkers kunnen de draad nog niet oppakken. Mark Rutte legt uit wat nou precies het verschil is tussen een kapper en prostituee in deze zaak: "Bij een sekswerker ben je heel dicht bij elkaar met alle risico's van overdracht van het virus door het karakter van het werk."

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een <em>kapper</em> en <em>sekswerker</em> volgens <em>Mark Rutte</em> Demissionair premier Mark Rutte zei tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari dat scholen, kappers en winkels weer gedeeltelijk open mogen. Toch mogen niet alle contactberoepen weer aan de slag. Sekswerkers kunnen de draad nog niet oppakken. Mark Rutte legt uit wat nou precies het verschil is tussen een kapper en prostituee in deze zaak: "Bij een sekswerker ben je heel dicht bij elkaar met alle risico's van overdracht van het virus door het karakter van het werk." Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie 23 februari door Mark Rutte en Hugo de Jonge over coronamaatregelen Bekijk deze video » Tom-Jan Meeus in De Vooravond: "Premier was heel overtuigend in zijn twijfels" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een kapper en sekswerker volgens Mark Rutte


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is het belangrijkste verschil tussen een kapper en sekswerker volgens Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier