Jacco Vonhof in Op1 mist sector horeca bij de aangekondigde versoepelingen

Jacco Vonhof in Op1 mist sector horeca bij de aangekondigde versoepelingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jacco Vonhof</em> in <em>Op1</em> mist sector <em>horeca</em> bij de aangekondigde versoepelingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er zijn kleine versoepelingen aangekondigd voor ondernemers. Jacco Vonhof (@voorzittermkbnl): “Deze maatregel zou in het licht van alle andere maatregelen goed zijn, als dit had betekend dat bijvoorbeeld ook bij de horeca iets meer had gekund.” #Op1 Ondernemers zijn wel degelijk meegenomen in de aangekondigde versoepelingen, maar hoe staat de voorzitter van de MKB, Jacco Vonhof dat? Hij mist echter nog een grote sector die niet is meegenomen binnen de versoepelingen: "Nu zijn er een paar sectoren die geen stappen maken." Hij bedoelt daarmee te zeggen dat bijvoorbeeld de horeca zo geen stappen kan maken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jacco Vonhof in Op1 mist sector horeca bij de aangekondigde versoepelingen

Er zijn kleine versoepelingen aangekondigd voor ondernemers. Jacco Vonhof (@voorzittermkbnl): “Deze maatregel zou in het licht van alle andere maatregelen goed zijn, als dit had betekend dat bijvoorbeeld ook bij de horeca iets meer had gekund.” #Op1

Ondernemers zijn wel degelijk meegenomen in de aangekondigde versoepelingen, maar hoe staat de voorzitter van de MKB, Jacco Vonhof dat? Hij mist echter nog een grote sector die niet is meegenomen binnen de versoepelingen: "Nu zijn er een paar sectoren die geen stappen maken." Hij bedoelt daarmee te zeggen dat bijvoorbeeld de horeca zo geen stappen kan maken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jacco Vonhof in Op1 mist sector horeca bij de aangekondigde versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier