Special Iedereen Kan Het! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Iedereen Kan Het! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Iedereen Kan Het! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam presenteert Carrie ten Napel de uitreiking van de Green Challenge in een show vol inspirerende ideeën voor een schonere toekomst. Verbruik beperkenGewone Nederlanders laten zien hoe ze thuis hun water-, energie- of plasticverbruik beperken. Meteoroloog Helga van Leur, wetenschapsjournalist Anna Gimbrere en boswachter Arjan Postma gaan op pad om te ontdekken waar stappen richting een schonere toekomst gezet kunnen worden. HoofdprijsDe uitvindingen van jonge Europese ondernemers, die een revolutionaire techniek op de markt willen brengen, maken kans op de hoofdprijs van een half miljoen euro. Astronaut en wetenschapper André Kuipers maakt de winnaar bekend. Jinek gemist? Anna Gimbrère hysterisch over astronaut-vacature ESA Bekijk deze video » Jinek gemist? André Kuipers geeft hoopvolle astronauten tips voor sollicitatie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam presenteert Carrie ten Napel de uitreiking van de Green Challenge in een show vol inspirerende ideeën voor een schonere toekomst.

Verbruik beperken
Gewone Nederlanders laten zien hoe ze thuis hun water-, energie- of plasticverbruik beperken. Meteoroloog Helga van Leur, wetenschapsjournalist Anna Gimbrere en boswachter Arjan Postma gaan op pad om te ontdekken waar stappen richting een schonere toekomst gezet kunnen worden.

Hoofdprijs
De uitvindingen van jonge Europese ondernemers, die een revolutionaire techniek op de markt willen brengen, maken kans op de hoofdprijs van een half miljoen euro. Astronaut en wetenschapper André Kuipers maakt de winnaar bekend.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Iedereen Kan Het! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier