Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Dusan Tadic voor Ajax - Lille

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Dusan Tadic voor Ajax - Lille

Donderdag (25 februari) staat de return van Ajax - Lille op het programma in de Johan Cruijff Arena. Op woensdag 24 februari geven trainer Erik ten Hag en aanvoerder Dusan Tadic vanaf 12.15 uur een persconferentie, waarin ze vooruitblikken op de belangrijke wedstrijd.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> en <em>Dusan Tadic</em> voor Ajax - Lille Donderdag (25 februari) staat de return van Ajax - Lille op het programma in de Johan Cruijff Arena. Op woensdag 24 februari geven trainer Erik ten Hag en aanvoerder Dusan Tadic vanaf 12.15 uur een persconferentie, waarin ze vooruitblikken op de belangrijke wedstrijd. Lees verder onder de video. Goede uitgangspositieHet leek afgelopen donderdag (18 februari) helemaal mis te gaan voor Ajax toen Lille twintig minuten voor tijd op een 1-0 voorsprong kwam, maar uiteindelijk sleepten de Amsterdammers een 1-2 zege uit het vuur. Daarmee hebben ze een uitstekende uitgangspositie voor zichzelf gecreëerd om door te stoten in de Europa League. Weten ze het definitief af te maken? Kijk hierboven op woensdag 24 februari vanaf +/- 12.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Dusan Tadic.
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Dusan Tadic voor Ajax - Lille

Goede uitgangspositie
Het leek afgelopen donderdag (18 februari) helemaal mis te gaan voor Ajax toen Lille twintig minuten voor tijd op een 1-0 voorsprong kwam, maar uiteindelijk sleepten de Amsterdammers een 1-2 zege uit het vuur. Daarmee hebben ze een uitstekende uitgangspositie voor zichzelf gecreëerd om door te stoten in de Europa League. Weten ze het definitief af te maken?

Kijk hierboven op woensdag 24 februari vanaf +/- 12.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Dusan Tadic.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Dusan Tadic voor Ajax - Lille of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier